Vi har nöjet att samarbeta med några av världens mest erfarna och rutinerade företag inom Sim- och Badvärlden. Nedan hittar du länkar
till resp. företag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IC-Control, Stockholm, Sverige.
Specialisten på resultathantering bl.a i simning. Med sitt heltäckande system med hantering av resultat på nätet, på simtävlingar, statistik, hårdvaran runt bassängen så är det det marknadsledande företaget i Skandinavien.

Variopool, Holland
Världens största tillverkare av Höj- och sänkbara mellanbottnar och mellanväggar till simbassänger. Swim Systems Scandinavia är företagets Norden-agent.

Antiwave,  Australien / USA / Europa
Swim Systems Scandinavia säljer Antiwaves produkter såsom simlinor, startpallar, vattenpolo-utrustning i Skandinavien och Europa.

 

Rantzows Sport, Sverige
Rantzows är Sveriges ledande företag när det kommer till sporthalls- och idrottsplats utrustning. Vi smarbetar med Rantzows när det gäller läktare, mobil, fast och läktarstolar.

 

 

 

 

Simply Swimming 

Europas nya badbyggnadsconcept. Med detta concept kan du bygga en 25 meters eller 50 meters bassäng inomhus till en riktigt vettig kostnad. Nyckelfärdig 25 meters bassäng med höj- och sänkbar botten - inomhus naturligtvis - till en kostnad på runt SEK 40 miljoner.